mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht

 

 

Recente blog artikelen

Is de notaris jegens zoon van erflater aansprakelijk wegens onvoldoende onderzoek naar geestesgesteldheid erflater bij verlijden van het testament? Wilsonbekwaamheid erflater?

29 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor Is de notaris jegens zoon van erflater aansprakelijk wegens onvoldoende onderzoek naar geestesgesteldheid erflater bij verlijden van het testament? Wilsonbekwaamheid erflater?

Het Gerechtshof Amsterdam heeft op 21 april 2020 uitspraak gedaan over de vraag of de notaris jegens zoon van [...]

Nietig testament? Vaststelling van de wilsonbekwaamheid van erflater. Bewijs. Geheimhoudingsplicht van de notaris. Doorbreking geheimhoudingsplicht notaris?

22 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor Nietig testament? Vaststelling van de wilsonbekwaamheid van erflater. Bewijs. Geheimhoudingsplicht van de notaris. Doorbreking geheimhoudingsplicht notaris?

De Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft op 9 juni 2020 uitspraak gedaan in kort geding over de reikwijdte van de geheimhoudingsplicht [...]

Nietig testament? Bewijsvoering van wilsonbekwaamheid van erflater. Geheimhoudingsplicht van een huisarts. Afgifte medisch dossier?

15 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor Nietig testament? Bewijsvoering van wilsonbekwaamheid van erflater. Geheimhoudingsplicht van een huisarts. Afgifte medisch dossier?

De Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft op 9 juni 2020 uitspraak gedaan over de geheimhoudingsplicht van een huisarts bij de bewijsvoering [...]

Erfrecht. Geheimhoudingsplicht van de notaris. Hoever strekt de geheimhoudingsplicht van de notaris? Vertrouwensrelatie.

8 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Geheimhoudingsplicht van de notaris. Hoever strekt de geheimhoudingsplicht van de notaris? Vertrouwensrelatie.

Het Gerechtshof Amsterdam heeft op 28 april 2020 uitspraak gedaan over de geheimhoudingsplicht van de notaris. Hoever strekt de [...]